where the engineering course i take

where the engineering course i take

Isnin, 25 Julai 2011

Selamat Hari Ibu & Bapa


Assalamualaikum semua..huhu..baru nak sambutkan? Maklumlah...kami 5 beradik susah sangat nak kumpul.. Ada yang dok asrama..ada yang da kerja..Jadi..rase syukur sangat2 akhirnya dapat juga sambut.. Kiteorang gabungkan sekali sebab lagi mudahkan?? 2 dalam 1.. Dan yang paling penting hajat saya untuk belanje famili saye tertunai jugak..

Thanks sangat2 kat appa..along..alang dan omma sebab sudi spendkan masa berharga untuk ajar saya drive.. hihi..Angah ni memang agak lombap sedikit..Sori sangat2 sebab wat korang2 marah ea..
my moderate happy famili... (x bleh cakap big lg sebab kiteorg masih single lg..huhu)


2 ulasan:

  1. comel ayah akak wat peace. hehehe.. kaaakkk,,.. watla chat box senang nak drop comment. huhuhuhuhu,,..

    ;))

    BalasPadam
  2. hehehe....comel cam akak kan...??
    jana akak dah wat da...menjadi jugak akhirnya...

    BalasPadam